THORPEPARK_WEEKEND

THORPEPARK WEEKEND, ENGELAND

VERTREK: donderdag 30 mei 2019 om 9:00
TERUG: zondag 2 jun 2019 om 21:00


16 personen | 2 begeleiders


4 dagen | 3 nachten

Dit halloweenweekend gaan we een weekendje naar London, Engeland. Dat is het Westfield Shopping Center en uiteraard... Thorpepark! Dit alles in Engeland. Dit is 4 dagen genieten in het chique viersterrenhotel Hotel Hilton Reading en bezoeken we het prachtige en toffe pretpark.

Tijdens de eerste dag rijden we langs de opaalkust van Frankrijk, rijden we met onze busjes op de ferrie van Calais naar Dover, varen we over de Noordzee, en rijden we LINKS naar Londen, bezoeken we in de namiddag het centrum van Londen en 's avonds het grootste en chiqueste shoppingcenter van Europa, we gaan daar dan ook samen eten in één van de vele restaurantjes. 's Avonds laat ontdekken we ons superdeluxe hotel met zwembad, fitnessruimte, wifi, televisie, gratis film, een gezellige bar en elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet.

De tweede dag slapen we lekker uit, eten we ons uitgebreid "english breakfast", gaan we de hele dag naar het THORPE PARK en eten we 's avonds een heerlijk diner. Wie wil kan daarna nog in de bar nagenieten of al op zijn of haar kamer kijken naar de gratis filmvertoning.

De derde dag slapen we opnieuw lekker uit in ons hotel, eten we uitgebreid ontbijt. Dan gaan we opnieuw naar THORPE PARK om de rest van de attracties te bezoeken. Daarna eten we 's avonds een heerlijk diner in een gezellig restaurantje. Wie wil kan daarna nog in de bar nagenieten of al op zijn of haar kamer kijken naar de gratis filmvertoning.

De vierde en laatste dag slapen we uit in ons hotel, eten we uitgebreid ontbijt. Dan gaan we zwemmen in een subtropisch zwembad in Engeland. Daarna rijden we op ons gemak weer naar huis door het mooie landelijke Zuid-Engeland, rijden we met de busjes op de boot,hebben we avondeten op de boot, rijden we opnieuw door Frankrijk en zijn we zondag rond 21:00 terug thuis in België.

LET OP: het weekend gaat pas door als er minstens 10 deelnemers zijn! Indien we het aantal niet halen, wordt dit weekendje verschoven naar volgend jaar


ONS HOTEL: HILTON READING ****

We slapen 2 nachten (zaterdagnacht en zondagnacht) in het wondermooie 4-sterren-hotel "Hilton Reading", dat niet ver van het pretpark ligt.

Alle kamers in dit hotel bestaan uit 2 grote bedden met alle nodige comfort: televisie, wifi, badkamer met douche, haardroger, zwembad, enz: het zijn dus vierpersoonskamers. Ook voor dit weekend krijg je van ons de keuze hoe en met wie je (niet) wil slapen.

inbegrepen: vervoer, verblijf, péage, vervoersticket voor de boot, begeleiding, fotoalbum, 3 dagen toegang tot de pretparken, toegang tot het pretpakr, ontbijt, middagmaal, het avondeten, dranken, enz (op zowel zaterdag, zondag als maandag).


KOSTPRIJS ?
In de prijs is alles inbegrepen: ontbijt, lunches, avondeten, vervoer, begeleiding, fotoalbum, hotel, toegangstickets, boottickets, péage en al de rest.


HOE BETALEN ? DAT KAN OP TWEE MANIEREN

1 op de afrekening: de betaling gebeurt zoals de gewone activiteiten: achteraf op de maandelijkse afrekening wordt het volledige bedrag vermeld. Jeugddienst Appelsien zal alles dus voorschieten en er moet dus geen voorschot betaald worden.

2 op afbetaling: wanneer je liever deze weekendprijs in maandelijkse stukjes betaald, kies je voor afbetaling. Je betaalt dan in 6 schijfjes telkens 111 euro, te starten in november, daarna een stukje in december, januari, februari, maart en het laatste stukje in april (LET OP: DIT MOET JE WEL AANVRAGEN (bij het kassa-icoontje).

donderdag 30 mei | 09:00 > 21:00
B92E197C-8884-4207-AB5D-2F37E2C05D1B