parijs, frankrijk

Parijs, FRANKRIJK

VERTREK: donderdag 10 mei 2018 om 9:00
TERUG: zondag 13 mei 2018 om 21:00


16 personen | 2 begeleiders


4 dagen | 3 nachten

Tijdens het verlengd HEMELVAART WEEKEND gaan we naar Disneyland Paris. Dit is 4 dagen knallen in een het chique Hotel Disney's Newport Bay Club en bezoeken we de 2 mooie parken. Tijdens de eerste dag ontdekken we het superdeluxe hotel met een groot binnen- en buitenzwembad, wifi en nog veel andere toffe dingen, de tweede dag gaan we naar het pretpark Disneyland en de laatste dag bezoeken we het pretpark Walt Disney Studios.


ONS HOTEL: DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB ****

We slapen 3 nachten (donderdagnacht, vrijdagnacht en zaterdagnacht) in het wondermooie 4-sterren-hotel "Disney's Newport Bay Club", dat vlak naast beide pretparken ligt. Voor de luieriken onder ons: er rijdt zelfs een gratis treintje tussen de ingang van de pretparken en het hotel.

Alle kamers in dit hotel bestaan uit 2 grote tweepersoonsbedden met alle nodige comfort: televisie, wifi, badkamer met douche, haardroger, zwembad, enz: het zijn dus vierpersoonskamers. Ook voor dit weekend krijg je van ons de keuze hoe en met wie je (niet) wil slapen.

inbegrepen: vervoer, verblijf, péage, begeleiding, fotoalbum, 4 dagen toegang tot de pretparken, toegang tot de magic-hours, ontbijt, middagmaal, het avondeten, dranken, enz (op zowel woensdag, donderdag als vrijdag).

LET OP: het weekend gaat pas door als er minstens 16 deelnemers zijn! Indien we het aantal niet halen, wordt uitgesteld tot de kerstvakantie volgend jaar

HOE BETALEN ?

1 voorschot/ als je een tweepersoonskamer wil (standaard), schrijf dan gewoon in via de website. Er zal dan op je eerstvolgende afrekening van 111 euro bijkomen met als omschrijving "voorschot disneyland weekend 2018" (dit moet dus in maart betaalt worden). Als je een kamer alleen wil, stort dan 333 euro voorschot op onze rekening.

2 weekendprijs/ of je nu een tweepersoonskamer of een éénpersoonskamer neemt, de weekendprijs zelf blijft voor iedereen hetzelfde: 444 euro. Dat komt dan op de afrekening van die maand (mei 2018)

3 op afbetaling/ wie liever de weekendprijs niet in één stuk betaalt, kan ook kiezen voor afbetaling. Je betaalt dan achteraf nog 5 schijfjes van telkens 111 euro (ook als je voor een éénpersoonskamer hebt gekozen).