disney on ice
feb 2019
feb 2019
feb 2019
Vanavond gaan we kijken naar de prachtige Disneyverhalen op het ijs in de Lotto Arena, samen met je favoriete personages in DISNEY ON ICE, dit jaar met het thema: 'DURF TE DROMEN’.

Het avontuur lonkt wanneer de moed van Disneys grootste avonturiers op de proef gesteld wordt op hun ijzige pad, tijdens Disney On Ice – Durf te Dromen. Voor het eerst in Europa nemen de onbevreesde Vaiana en Maui, de beste halfgod aller tijden, je mee op een doldwaas avontuur op zoek naar het gestolen hart van Te Fiti, live op het ijs. Laat je helemaal meeslepen in Rapunzels spannende zoektocht naar de zwevende lichtjes. Reis mee met Anna, Elsa en Olaf naar het bergachtige Arendelle en herbeleef hoe de liefde tussen de zusjes hun koninkrijk van de ondergang redt. Herontdek de kracht, moed en zachtaardigheid waarmee Jasmine, Ariël, Doornroosje, Belle en Assepoester generatie na generatie weten te betoveren. Vroege vogels kunnen samen de 90e verjaardag vieren van Walt Disneys allereerste droomheld Mickey Mouse. Halsbrekende sprongen, adembenemende schaatskunsten en je dierbare Disney-vrienden maken van Disney On Ice – Durf te Dromen een onvergetelijke gezinsuitstap!
BELANGRIJK : In de kostprijs is alles inbegrepen: vervoer, avondeten, begeleiding, fotoalbum, inkomtickets, een drankje en een versnapering.